Latent. Festival de talent emergent | 04-07 Novembre a Terrassa

Hey Studio

HEY STUDIO és un estudi creatiu amb seu a Barcelona des del 2007. Treballem principalment en projectes de disseny gràfic i il·lustració per a clients de tot el món.

Creem marques noves, campanyes de comunicació conceptual, il·lustracions úniques i altres coses creatives treballant estretament amb els nostres clients, establint relacions sòlides i tenint cura de tots els aspectes del procés de disseny. Estem en constant evolució i adaptació no només perquè el negoci i el disseny no es queden quiets, sinó també perquè ens agrada explorar noves idees.

Ho fem tot amb passió i detall perquè ens encanta el que fem i creiem realment en el poder de les imatges per canviar les coses i assolir els objectius de comunicació.

Les imatges són com ens comuniquem. Imatges senzilles, directes i completes formen el nostre llenguatge visual. És un llenguatge que parla clarament a través de diferents suports, ja sigui imprès, digital o fins i tot artesanal. Les nostres imatges generen idees que travessen les fronteres internacionals amb facilitat i condueixen a solucions úniques per a clients grans i petits i, de vegades, només per a nosaltres.

Els projectes paral·lels són imprescindibles a HEY. Pensar en el disseny, lliure de pressions comercials, ens ajuda a trencar els límits creatius i a seguir creixent. HeyShop és l’aparador més significatiu de les iniciatives personals i expressions gràfiques de Hey.